توضیحات
دستکش لاتکس اوپی پرفکت
دستکش لاتکس یکی از دستکشهای مقاوم است که به این راحتیها سوراخ یا پاره نمیشود. به همین دلیل برای کار با اشیای تیز بسیار مناسب است. این دستکش مقاومت نسبتا مناسبی در برابر نفوذ باکتریها و ویروسها و عوامل بیماریزا دارد. به همین دلیل یکی از دستکشهای پرکاربرد در بیمارستانها و مراکز بهداشتی است. اگر این سوال برایتان پیش آمده که موارد استفاده دستکش لاتکس چیست باید بدانید که این دستکش برای انجام معاینات سبک و متوسط پزشکی و دندانپزشکی بسیار مناسب است. ضمن اینکه برای کارهای جراحی، مراقبت از کودکان و سالمندان و کارهای نظافتی نیز میتوان از آن استفاده کرد. در موارد غیرپزشکی دستکش لاتکس برای کار با مواد غذایی، صنایع خودرو و ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی بسیار مناسب است.
مزایای دستکش لاتکس:
- تهیهشده از مواد طبیعی که تجزیهپذیر بوده و با محیطزیست سازگار است.
- ضخامت مناسب که حساسیت لمسی را بالا میبرد.
- مناسب برای کاربردهای حساس مانند جراحی
- مقاوم، منعطف و راحت
- مناسب برای کار با مواد بیولوژیکی مبتنی بر آب
- مقاوم در برابر عوامل بیماریزای فرآوردههای خونی و دیگر آلودگیهای محیطی بیمارستان
معایب دستکش لاتکس:
- ایجاد حساسیت و واکنشهای آلرژیک پوستی در بیشتر افراد
- محافظت شیمیایی کم و عدم مقاومت در برابر حلالهای آلی
- دشوار بودن تشخیص پارگی و سوراخ شدن دستکش
- تشدید امکان حساسیت در انواع دستکش لاتکس پودری
انواع دستکش لاتکس چیست
دستکش لاتکس در انواع پودری و بدون پودر ساخته میشود. انواع بدون پودر این دستکش تنها از لاتکس یا همان پلاستیک طبیعی ساخته میشوند که مادهای مقاوم در برابر پاره شدن و نفوذ آلودگیهاست. لاتکس میتواند باعث ایجاد حساسیت پوستی شود و به همین دلیل افراد زیادی هستند که استفاده از دستکشهای یکبار مصرف دیگر مانند نیتریل را به آن ترجیح میدهند.
در این دستکش علاوه بر لاتکس از پودر نشاسته ذرت نیز استفاده میشود. این پودر باعث افزایش مقاومت دستکشها شده و انعطافپذیری آن را بالا میبرد. درنتیجه پوشیدن و درآوردن دستکشها بسیار راحتتر خواهد بود. استفاده از این پودر در دستکشهای یکبار مصرف باعث ایجاد واکنشهای آلرژیک در پوست افراد میشود و این موضوع امکان ایجاد حساسیت با دستکش لاتکس را بالا میبرد. به همین دلیل در سالهای اخیر دستکش لاتکس کم پودر تولید شده است که همان مقاومت دستکشهای پودری را دارد
علاوه بر این دستکش لاتکس در رنگهای مختلفی تولید میشود که نشاندهنده سطح حفاظت این دستکشها هستند. در حال حاضر رنگهای سفید، آبی و مشکی پرکاربردترین رنگهای دستکش لاتکس در دنیا هستند. لاتکس سیاه معمولا ضخامت و مقاومت بیشتری دارد و به همین دلیل برای کاربردهای صنعتی استفاده میشود. در مصارف مختلف پزشکی دستکشهای سفید و آبی کاربرد بیشتری دارند. ضخامت دستکشهای لاتکس آبی کمی بیشتر است و به همین دلیل این دستکشها اغلب در آزمایشگاهها یا محیطهایی که با عوامل عفونی سروکار دارند، استفاده میشوند. دستکشهای سفید به دلیل ظرافت و قدرت مانور بیشتر، اغلب برای جراحیهای حساسی که نیاز به قدرت لمس بالایی دارند، به کار میروند.
دلالیل استفاده از دستکش لاتکس چیست؟
1- چلوگیری از آلودگی
2- افزایش قدرت لمس
3- محافظت از دست ها
نوع پودر دار دستکش لاتکس چیست؟
پودر لاتکس چیست ؟ پودر داخل دستکش های لاتکس بر پایه نشاسته ذرت است و برای استفاده راحت تر از دستکش، به درون دستکش لاتکس اضافه می شوند. در گذشته از پودر لیکوپودیوم یا تالک در درون دستکش استفاده می نمودند که به دلیل تحریک کنندگی بافت، نشاسته ذرت جایگزین آن ها شد
در خدمات غذایی یا فروشگاه های لباس از این نوع دستکش به دلیل پودر به کار رفته در آن استفاده کمتری می شود.برای بسیاری از افراد این پودر بسیار حساسیت زا بوده است و امکان استفاده از آن را ندارند.
نوع بدون پودر دستکش لاتکس چیست؟
فرآیند کلرزنی جایگزین پودر نشاسته برای ایجاد راحتی در هنگام استفاده شده است. کلر زنی فرآیندی است که در طی آن دستکش ها با محلول کلر شسته شده و پروتئین های لاتکس از بین می روند. این نوع دستکش برای افرادی که نسبت به پودر های درون دستکش دچار آلرژی می شوند بسیار مناسب است.
انواع رنگبندی دستکش لاتکس
دستکش های لاتکس دارای سه طیف رنگی برای تعیین میزان مقاومت و ضخامت آن به منظور کاربرد های متفاوت می باشد. مقاومت دستکش های لاتکس با ضخامت آن رابطه مستقیمی دارد یعنی هرچه ضخامت بیشتر باشد مقاومت دستکش در برابر خراشیدگی و پاره شدن بیشتر می باشد.
- دستکش به رنگ آبی دارای ضخامت کم
- دستکش به رنگ صورتی دارای ضخامت متوسط
- دستکش به رنگ سبز دارای ضخامت بالا
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.